Påverkad dagen efter?

Frfattare: Meddelande:
#1 - 2012-09-26 11:02:33
Reaper
Tjena, är ny på forumet.

rökte på för första gången nyligen men dagen efter så kände jag mig endå inte riktigt normal. hade svårare att hitta ord och glömde bort grejer, typ som under ruset fast mildare. kunde börja skratta utan anledning och kände mig något trögare. gick senare ut på kvällen tog en svag drink (4cl) och sen drog jag bara, kom inte på att jag skulle betala förens ca en timme senare.

Är detta normalt?
..................................................................
Raderad användare
Hata Gilla
#2 - 2012-09-26 11:03:54
Patho
Admin
Blev medlem: 2012-08-29
Inlgg: 14
Du skriver att du rökte första gången. Problemet är att de flesta (inte alla) inte blir påverkade över huvudtaget den första gången. De flesta måste röka vid flera olika tillfällen innan de får effekt. Fram tills dess är det däremot många som sitter och känner efter och tror sig vara påverkade. De upplever placebo och har de dessutom i förväg fått reda på vad de "ska" uppleva så kommer de att känna alla symptom. Först sedan de rökt några gånger och verkligen blir påverkade inser de att de innan inte varit i närheten av att vara stenade.

Så vad vill jag säga med det här? Jo, i normala fall så får man inte de effekter som du beskriver dagen efter. Det spelar ingen roll om det är första gången du rökt eller är vanerökare. Det du upplever är helt enkelt en självuppfyllande profetia som härstammar från den propaganda du matats med sedan barnsben.

Hoppa till:
Förslag